Botter_07072021-0253

Viering hoogste punt De Nieuwe Botter

De bouw van De Nieuwe Botter verloopt voorspoedig. Op woensdag 7 juli is het hoogste punt bereikt en is dit op gepaste wijze gevierd.

Header-beeld-de-botter

Medio april start de verkoop van 18 stijlvolle appartementen in De Nieuwe Botter in Barendrecht

De afgelopen periode hebben Aannemersbedrijf P. van Leeuwen en Erik van Erk Projectontwikkeling, samen met Delta Makelaars en reclamebureau SterkeTaal niet stil gezeten. Sterker nog, de voorbereidingen voor dit prachtige project in Barendrecht zijn in volle gang. Naar verwachting gaan de 18 appartementen medio april in verkoop. Tegen die tijd zal ook alle verkoopinformatie beschikbaar zijn. Wanneer alles volgens planning loopt, zal de bouw omstreeks zomervakantie 2020 gaan starten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delta Makelaars via telefoonnummer 0180-200 000 of per e-mail welkom@deltamakelaars.nl.

website-beeld-botter

OH-02_voor-website

Nieuwe ontwikkeling op de Botter-locatie in Barendrecht

Na een aanbestedingstraject waarbij meerdere partijen betrokken waren, is de ontwikkelcombinatie bestaande uit Erik van Erk Projectontwikkeling, Aannemersbedrijf P. van Leeuwen en RoosRos Architecten geselecteerd voor het ontwikkelen van de Botter-locatie in Barendrecht.

Op deze locatie komen 70 nieuwe (levensloopbestendige-) appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Duurzaamheid staat bij dit project hoog in het vaandel. De inrichting van het gebied zal aansluiten op de groene omgeving van park Buitenoord. Verwacht wordt dat het gebied eind 2021 gereed zal zijn.

Kijk voor meer informatie op www.barendrecht.nl > Leven in Barendrecht > Bouwen & verbouwen > Nieuwbouwprojecten > Botter-locatie

 

VV-03_voor-website

Achterdijk_exterieur_A

De Rhoonse Waard: Dromen van een villa op een ruime kavel…

Droomt u van een villa op een ruime kavel? Uw droom kan nu zomaar werkelijkheid worden. Erik van Erk Projectontwikkeling biedt u in nieuwbouwproject De Rhoonse Waard aan de Achterdijk in Rhoon  de unieke kans om vrij te wonen. 9 royale kavels met daarop een nieuwe villa, type Bentinck of type Duyvelant. Heerlijk landelijk en karakteristiek wonen met alle comfort van een nieuwbouwhuis!

Bekijk dit project op: https://www.derhoonsewaard.nl/

IMG_1387

Nieuw project Achterdijk te Rhoon

Na succesvol project aan de voordijk te Barendrecht gaan we nu een nieuw project opstarten aan de achterdijk te Rhoon.
De ontwikkelovereenkomst is overhandigd door wethouder Goedknecht.

Hier komt een kleinschalig project met 9 kavels vanaf 1400m2 met luxe woningen in landelijke stijl.

landheeren

De Landheeren te Barendrecht

Deze unieke woning inclusief tuin is ontwikkeld op een van de laatste vrije stukjes aan de voordijk.
Erik van Erk project begeleiding gaat hier tevens de bouwdirectie voeren.