Ondertekenen intentieovereenkomst woningbouw Oud-Alblas Zuid

Op dinsdag 19 juli is met de gemeente Molenlanden de intentieovereenkomst gesloten voor de woningbouwontwikkeling van 80 tot 90 woningen aan de Zuidkant van Oud-Alblas. Aanwezigen hierbij waren wethouder Arco Bikker, Erik van Erk en Joost de Korte.

Erik van Erk Projectontwikkeling en Aannemersbedrijf P. van Leeuwen hebben met eigenaren exclusieve afspraken gemaakt om met de gemeente een samenwerking aan te gaan. Het gemeentebestuur heeft
daarom besloten om met ons een overeenkomst aan te gaan. De gronden sluiten op elkaar aan, zodat er ten oosten van dorpshuis De Beemd een aaneengesloten plangebied ontstaat voor woningbouw. Een belangrijke duw in de rug is dat ook de provincie Zuid-Holland inmiddels heeft ingestemd met de zuidkant van Oud-Alblas. ‘Gezamenlijk hebben we de conclusie getrokken dat dit het meest logische zoekgebied is voor de opgave van 80 tot 90 woningen tot 2030’, stelt wethouder Bikker.

‘Als ontwikkelaar en aannemer staan wij in de startblokken om samen met gemeente Molenlanden een goede invulling te geven aan een woningbouwplan, afgestemd op de woningbehoefte binnen Oud-Alblas en de omliggende dorpen’, aldus Van Erk en Van Leeuwen.

Nieuwbouw logistieke bedrijfsruimtes in Den Bosch

Render_3

Mooie aanvulling van ca 6.000m² bij de bestaande bedrijfshal van 15.000m². Binnenkort start onze aannemer P. van Leeuwen een door RoosRos getekend project te realiseren.

De ruimtes worden te huur aangeboden bij RSP makelaars.

De Nieuwe Botter is opgeleverd

Alle woningen van De Nieuwe Botter zijn opgeleverd aan de afnemers. Wij danken de kopers, Patrimonium Barendrecht, Coever Vastgoed en de gemeente Barendrecht voor de fijne samenwerking.

 

Viering hoogste punt De Nieuwe Botter

De bouw van De Nieuwe Botter verloopt voorspoedig. Op woensdag 7 juli is het hoogste punt bereikt en is dit op gepaste wijze gevierd.

Medio april start de verkoop van 18 stijlvolle appartementen in De Nieuwe Botter in Barendrecht

De afgelopen periode hebben Aannemersbedrijf P. van Leeuwen en Erik van Erk Projectontwikkeling, samen met Delta Makelaars en reclamebureau SterkeTaal niet stil gezeten. Sterker nog, de voorbereidingen voor dit prachtige project in Barendrecht zijn in volle gang. Naar verwachting gaan de 18 appartementen medio april in verkoop. Tegen die tijd zal ook alle verkoopinformatie beschikbaar zijn. Wanneer alles volgens planning loopt, zal de bouw omstreeks zomervakantie 2020 gaan starten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Delta Makelaars via telefoonnummer 0180-200 000 of per e-mail welkom@deltamakelaars.nl.

website-beeld-botter

Nieuwe ontwikkeling op de Botter-locatie in Barendrecht

Na een aanbestedingstraject waarbij meerdere partijen betrokken waren, is de ontwikkelcombinatie bestaande uit Erik van Erk Projectontwikkeling, Aannemersbedrijf P. van Leeuwen en RoosRos Architecten geselecteerd voor het ontwikkelen van de Botter-locatie in Barendrecht.

Op deze locatie komen 70 nieuwe (levensloopbestendige-) appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Duurzaamheid staat bij dit project hoog in het vaandel. De inrichting van het gebied zal aansluiten op de groene omgeving van park Buitenoord. Verwacht wordt dat het gebied eind 2021 gereed zal zijn.

Kijk voor meer informatie op www.barendrecht.nl > Leven in Barendrecht > Bouwen & verbouwen > Nieuwbouwprojecten > Botter-locatie

 

VV-03_voor-website

De Rhoonse Waard: Dromen van een villa op een ruime kavel…

Droomt u van een villa op een ruime kavel? Uw droom kan nu zomaar werkelijkheid worden. Erik van Erk Projectontwikkeling biedt u in nieuwbouwproject De Rhoonse Waard aan de Achterdijk in Rhoon  de unieke kans om vrij te wonen. 9 royale kavels met daarop een nieuwe villa, type Bentinck of type Duyvelant. Heerlijk landelijk en karakteristiek wonen met alle comfort van een nieuwbouwhuis!

Bekijk dit project op: https://www.derhoonsewaard.nl/